Jeg bor i Esbjerg N og jeg er sidst i 50erne.

Min store hobby er fotografering - og det har det været i over 45 år.

Jeg er amatørfotograf, så det er min store fritidsinteresse, hvor jeg dels fotografere og underviser i fotografering - og dels selv deltager på fotokurser/workshops for at dygtiggøre mig.

Jeg er ikke længere medlem af nogle fotoklub - men jeg er medlem af SDF.

Jeg har været medlem af fotoklubben De Frie Objektiver fra 2010-2019,

og af Esbjerg Fotoklub fra 2020-2023.

Jeg fotograferer primært med spejlrefleksudstyr (NIKON D850 og NIKON D300S), men jeg har også 2 kompakt kameraer, hvoraf det ene er en undervandskamera. Til spejlreflekskameraerne har jeg

3 stk. Nikkor FX objektiver og 3 stk. DX objektiver.

Min primære interesse er fotografering af mennesker (især modeller). Jeg billedbehandler selv mine foto (Photoshop). Jeg har studie lamper, som kan bruges både indenfor og ude i naturen.

Alle viste foto er taget af mig - og jeg ejer alle copyrights til dem. Jeg er selvfølgelig begrænset af de aftaler, som jeg har lavet med modellerne.

Jeg arbejder indenfor de fleste stilart - men det er min hobby, hvilket betyder, at alt fotografering og undervisning er udenfor normalt arbejdstid - og når tiden tillader det.

Jeg arbejder både med TPF og betalings modeller - så har det din interesse, så kontakt mig.

Du kan også kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine fotos og/eller du har fotografiske opgaver, som du ønsker min hjælp til. 


Jeg tager ikke familie- og festfoto for andre - og jeg fotograferer ikke børn under konfirmationsalderen.

Jeg kan kontaktes på foto@vanralen.dk eller i feltet nedenfor. 

Vil du hellere tale med mig, så send en kort besked med dit navn og telefon nummer, så ringer jeg dig op snarest muligt.

Skriv din besked her.

 
 
 
 

Mit navn er Flemming van Ralen.